Thy Energinetværk

Boligforbedringer betaler sig !! – vi viser dig vejen

Engko er en af de 7 i det nyetablerede energinetværk Thy Energinetværk.

Thy Energinetværk er en række håndværkere som er gået samme for at finde den helt rigtige energi løsning for dig.

Som boligejer har du sikkert en drøm for dit hjem en drøm om, hvordan hjemmet kan komme til at se ud, og hvordan det kan indrettes. Måske drømmer du om et nyt køkken, om at rive vægge ned og bygge andre op eller om at få en flot nypudset facade.
Men selv om du tilfører din bolig alle disse ting, og mere dertil, kan det fortsat været et stykke vej til din drømmebolig, hvis der stadig er fodkulde og træk, og du stadig betaler en høj energiregning. Men alt dette er der råd for.
Mange boliger med over 30 år på bagen muligvis også din trænger til at blive renoveret. Selv om de fleste er blevet løbende vedligeholdt, har de ikke den standard vi kan opnå idag med hensyn til komfort og energiforbrug. Husene er oftest ikke velisolerede nok, har tit en varmeanlæg, der ikke er særligt effektivt, og de fleste har heller ikke tilstrækkeligt tætte vinduer og døre. Det er nemlig lige præcis, år du renoverer og forbedrer din bolig at det bedst kan betale sig at regne energien med både når du laver store og små forbedringer.
Ved at benytte The Energinetværk kan du sikre at fokus på energiforbrug og indeklima bliver en del af din renovering side om side med krav til indretning og funktionalitet.
Det er hermed blevet nemmere for dig at indfri din drøm om netop en bedre bolig, da vil hjælper dig fra starten af din drøm til et færdigt projekt.

 

Thy isolering
Er specialiseret i indblæsning af isolering i hulmure, på lofter, og i gulv og terrændæk. Der arbejdes med forskellige typer af granulat og flamingokugler. Vi tilbyder altid det isoleringsprodukt, som passer bedst til den enkelte opgave, så kunden opnår det bedste resultat.
Thisted Tømrer og Snedkerforretning
Har eksisteret siden 1964, og er nu som dengang et alsidigt tømrer- og snedkerfirma. Vi leverer proffesionelle løsninger og garanterer vores kunder høj kvalitet til konkurrencedygtige priser.
Vestkystens VVS
Har siden 1998 serviceret kunder indenfor VVS arbejde, vedvareande energi, fjernvarme og blikkenslagerarbejde. Vi har fokus på høj faglighed og derfor får kunderne hos os altid den bedste  kvalitet og service.
Brdr W. Hansen
Brdr W. Hansen er et elinstallatørfirma med mange års erfaring i et bredt spektrum af opgaver indenfor el og energi. Vi vejleder og servicerer kunder indenfor alt lige fra energibesparelser i boligen til solcelle og ventilation.
Koldby Murer
Koldby Murerfirma laver totaleløsninger inden for murerarbejde med speciale i facaderenoveringer og badeværelser. Vi har mange års erfaring på vores felt, og følger udviklingen i branchen nøje.
Engko
Engko tilbyder professionel og uvildig energirådgivning for private og virksomheder.
Engko ejes af Jan Høilund Christensen som er uddannet Bedre Bolig rådgiver.
Malerfirmaet Flemming Lund
Malerfirmaet Flemming Lund er et kvalitetsbevidst malerfirma, der ikke går på kompromis med kvaliteten og er naturligvis medlem af Danske Malermestres garantiordning.
 Thy Energinetværk logo
Back to Top