Du har brug for byggetilsyn hvis du skal bygge nyt eller totalrenovere !

Mange vælge at spørge f.eks FDM eller et autoværksted ved handel af bil eller flere rejseselskaber hvis de skal på livets rejse, men desværre er der enkelte der aldrig tager en rådgiver med på sidelinjen når de laver den største investering i deres liv, nybyggeri eller totalrenovering af drømmehuset.

Vi oplever at vores kunder har nemmere ved at forstå byggetekniske spørgmål når de bruger os til at lave byggetilsyn, og at de således kommer nemmere igennem en byggeperiode med mere “ro” i maven, og så er afleveringsforretningen bare sjovere.

Vi har lavet dette mange gange og har derfor lavet en pakke der er tilpasset et komplet nybyggeri med en totalentreprenør som f.eks HusCompaniet eller eurodan-huse. Har I/du valgt et mindre evt lokal total-entreprenør er det selvfølgelig også muligt, men vi vil altid gerne se kontraktforhold inden der laves aftaler om total rådgivning.

1: Opstartsmøde mellem entreprenør, rådgiver og jer der skal bygge, så alle får startet ordentligt op med en go’ dialog.

2: Besigtigelser af byggeriet i byggeperioden ( byggetilsyn ), f.eks fundamentstilssyn, sikring af radonspærre og tekniske installationer, kontrol og dokumentation af forankringer, tilsyn af damspærre og kontrolmål. Antallet af besøg ved jeres drømmeprojekt, kan variere afhængig af kompleksitet, og nogle ting kan tages sammen, så typisk vil der være mellem 6 og 10 besøg

3: Førgennemgang inden afleveringsforretning for nedbringelse af fejl og mangler.
Her er det væsentligt at der afsættes tid til at vi sammen med Total-entreprenøren kan gennemgå byggeriet. Her er der afsat tid af til en skriftelig opfølgning som dokumentation for evt. fejl eller mangler.

4: Den endelig Afleveringsforretning sammen med total-entreprenør så I kommer trygt og roligt ind i jeres nye hus.

5: Opfølgning på mangeludbedring, såldes at total-entreprenør ikke bare slipper jer når pengene er leveret til total-entreprenør.

6: All inclusive tlf i perioden fra aftalestart til afleveringsforretningen er godkendt.

Fast* pris 35.000 kr. inkl. moms

*Hvis der undervejs sker problemer der kræver ekstra tid grundet fejl eller mangler koster det 750 kr plus moms 937,5 kroner inkl moms pr forbrugt time.

Der er mange der i samme omgang vælger os til at varetage 1 års gennemgang som en del af denne aftale, lad os give dig en pris for dette som et tilvalg.

Prisen er fast for en radius af 45 km fra en af vores adresser, ved afstand større end dette lad os komme med en konkret skarp pris til dit/jeres drømmeprojekt ( måske vi skal vejen alligevel 🙂 )