Energivejleder logoFå råd til at renovere energirigtigt
Flere og flere efterspørger i dag gode råd til, hvordan de kan spare på energien. Både af hensyn til klimaet, men også af hensyn til de økonomiske besparelser, der følger med. Nu kan du få professionel hjælp og vejledning af din lokale Energivejleder installatør.

Engko er uddannet til energivejleder, der ud over at være specialist inden for eget byggetekniske område også kan vejlede om energibesparelser i din bolig eller virksomhed.

Uddannelsen som energivejleder betyder, at jeg kan identificere mulige energibesparelser i hjemmet eller virksomheden ved at gennemgå bygningens installationer, herunder varme, ventilation og lys. Der er ofte gode muligheder for at spare penge på både el- og varmeregningen med fornuftige tilbagebetalingstider. Derudover vil jeg kunne pege på de dele af klimaskærmen, herunder vinduer eller isolering, det kan være en fordel at få en fagmand til at se på, fordi de kan rumme potentialer for energibesparelser.

Mange boligejere tøver med at investere i energibesparelser, fordi de har svært ved at få overblik over de mange muligheder, der er i dag, samt hvilke løsninger der kan give dem de største besparelser. Det er Engko nu fuldt ud kvalificeret til at hjælpe dem med.

Kunderne efterspørger viden

Undersøgelse har vist, at boligejere typisk henvender sig til deres lokale håndværker, når de har planer om at renovere boligen. Derfor er det også oftest os de spørger til råds om mulighederne for at renovere energirigtigt.

Som Energivejleder skal man være klar til at hjælpe kunderne med det, de henvender sig med. Derfor er det vigtigt, at jeg nu har fået den nødvendige viden på det her område, så jeg ikke blot er i stand til, at kunne hjælpe med at skaffe håndværkere, der kan udføre renoveringen af kundens installationer i praksis, men jeg også kan rådgive om, hvordan de kan gøre det energirigtigt.

Uddannelsen som energivejleder udbydes af TEKNIQ, Teknologisk Institut, Dansk Byggeri, Energitjenesten samt Videncenter for Energibesparelser. På energivejlederen kan du læse meget mere om, hvad en energivejleder kan hjælpe dig med.