Mand med værktøjHar DU foretaget energiforbedringer på din bolig, så kan du få tilskud. Lige meget om du er privat eller erhverv. Ved erhverv skal der dog foretages nogle særlige beregninger af energibesparelser.

Spring det hele over og søg NU – www.lokaleenergibesparelser.dk 

 

 

Hvorfor
Energiselskaberne står i kø for at købe din energibesparelse.
De fleste energiselskaber tilbyder mellem 15-30 øre pr sparet kilowat time. Ved køb af solceller, nye vinduer, eller isolering betyder det at der er tusindvis af kroner at hente til dig som boligejer.

Formål
Energiselskaberne har et ansvar for at dokumentere, at de har bidraget til at sænke energiforbruget. Ved at købe din energibesparelse kan energiselskaberne dokumentere energibesparelsen. På den måde betaler de dig for at spare på energien. Ikke alle energiselskaber vil yde et tilskud, og du behøver ikke en gang at få tilskuddet fra dit eget energiselskab. Det kan altså godt betale sig at undersøge, hvem der giver det bedste tilskud.

Siden her har til formål, at overskueliggøre mulige energibesparelser i boliger og ejendomme, samt at forbrugeren nemt og sikkert kan indberette opnåede energibesparelser til sit lokale energiselskab, eller hvem man nu synes er den mest oplagte.
Ved at det lokale energiselskab kan tilbyde deres forbrugere tilskud ved energiforbedringer af bygninger og boliger opnås der en række fordele. Det gælder både for det lokale energiselskab og forbrugerne.

Hvordan ved jeg om jeg er berettiget ?

Du kan klikke her, og få al den information du skal bruge inden du søger om tilskud.

 

Få penge tilbage.
Forøg værdien i din bolig.
Reducere CO2.
Stabilisere udgifterne til energibesparelserne.