BB_Renovering_01
Mere end én million bolig- og sommerhusejere har indtil nu gjort brug af det såkaldte håndværkerfradrag. Og det kan nås endnu. Ønsker man en bid af kagen, er det dog nu, man skal slå til.

Fra Nytår vil den populære ordning med håndværkerfradrag stoppe, så man skal handle hurtigt, hvis man vil gøre brug af den attraktive fradragsmulighed. Reglerne siger, at man skal få udført det fradragsberettigede arbejde inden d. 31. december 2014 og betale regningen senest d. 28. Februar 2015 for at være berettiget til håndværkerfradraget. Herudover er det et krav, at regningen bliver betalt elektronisk.

Hvad kan man få?
Håndværkerfradraget giver, i forbindelse med vedligehold af helårsboligen, mulighed for at få op til 15.000 kroner i fradrag pr. voksen over 18 år i husstanden. Er det sommerhuset, det handler om, kan man dog kun få fradrag for sig selv og sin ægtefælle. Der gives udelukkende fradrag for arbejdsløn til service og vedligeholdelse af boligen, og man kan således ikkefå fradrag for nybyggeri og materialebrug.