Mangeårigt og lokalt samarbejde fører til, at Engko i dag har fået Skafti Halldórsson fra ProEnergi, der hører til i Struer, som ny ejer.

Gennem mange år har filosofien hos Engko, ProEnergi og en håndfuld mindre virksomheder i Vestjylland været, at sammen står de stærkere. Fællesskab har eksisteret gennem flere år, hvor de har hjulpet hinanden på kryds og tværs med både små og store opgaver. Så de kender hinanden og ved, hvad de enkelte virksomheder står for. På den baggrund var det oplagt for Jan Høilund Christensen, som har grundlagt Engko, at kontakte Skafti Halldórsson, da han ønskede at sælge sin virksomhed.

– Eftersom jeg har mere end rigeligt at se til med app-virksomheden IOSPECT, er jeg blevet nødt til at give stafetten videre til Skafti, hvilket jeg gør med ro i sindet. På den baggrund kan jeg også forsikre alle om, at Engko beholder de samme værdier og står stærkere end nogensinde, understreger Jan Høilund Christensen.

Engko fortsætter som før under ny ejer

Stærkere sammen
Selvom energi er fælles omdrejningspunkt for Engko og ProEnergi, er de to virksomheder ret forskellige. Hvor ProEnergi laver gennemgange af store virksomheder, idet Skafti Halldórsson både er certificeret i energiledelse og er Energisynskonsulent, har Engko et stærkt fokus på private kunder. Det drejer sig blandt andet om byggesager, idet virksomheden er ISO 9001-certificeret indenfor energimærkning, tætningsprøver og byggerådgivning.

Skafti Halldórsson glæder sig over at kunne kombinere den knowhow og de ressourcer, der er til stede i begge virksomheder. For med Engko følger medarbejderen Martin Jensby, der er tidligere tømrermester, og har stor erfaring i byggebranchen. Derudover har han tidligt i karrieren specialiseret sig indenfor energirådgivning.

– Engko skal køre videre i samme ånd, og det bliver derfor med god opbakning fra Martin, som kommer til at fortsætte sit arbejde med Engkos opgaver, såsom energimærkning, blowerdoor, ibrugtagningstilladelse, fugt- og skimmeltest samt byggeteknisk rådgivning, fortæller Skafti Halldórsson.

Fremtidig kontakt omkring arbejdsopgaver og løsninger kan ske til:

Martin Jensby
Energikonsulent – Byggesagkyndig
Kontor: +45 29 91 89 31
Mobil: +45 20 90 89 31
E-mail: martin@engko.dk

Mens spørgsmål til kontrakter, aftaler og andre energiopgaver, såsom energisyn, kan ske til:

Skafti Halldórsson
Energirådgiver – Certificeret i energiledelse og Energisynskonsulent
Mobil: +45 22 55 05 35
E-mail: skafti@proenergi.dk