Problemer med Radon kan findes i 1 ud af 5 boliger i Danmark

Flere kommuner sender meddelelser ud til boligejere, med en opfordring til at måle for radon i deres hus. Det kan vi i Engko kun bakke op om, da det er et overset problem.

Fakta er, at der dør flere af radon end der dør i trafikken. Undersøgelser viser, at der kan være problemer med radon i 1 ud af 5 boliger i Danmark.

I Engko har vi stor erfaring med udbedring af radonproblemer og vi kan hjælpe jer i hele processen, lige fra måling til at finde en løsning, der kan nedbringe radon i jeres bolig på den bedste måde.

Ring på 22528931 og få en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.

Deltag i vores konkurrence på Facebook om en gratis måling af dit hus ved at trykke “synes godt” om opslaget og tag en ven, som også kunne være interesseret i at vinde. (vi trækker en vinder 1. marts 2018)

Se konkurrencen her: på vores facebookside

Info om Radon

Man finder det højeste niveau af Radon i Østjylland, Fyn, Sjælland og på Bornholm, men der kan være for høje niveauer overalti Danmark, så ingen kan vide sig helt sikker. Bor man i en bolig som er opført efter 1998 skal der være en en Radon sikring for at boligen er korrekt udført. Det er dog den hage at ikke alle sikringstyper er  lige effektive, f.eks ser vi at der kan opstå revner i fundamenter som virker som gange for at der kan sive Radon ind i boligen. Reelt ser bør alle holde øje med deres Radon niveau i deres bolig.

Læs mere om Radon her på Engko.dk